|

|
| Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze |
| Medaliony ze schabu z musem śliwkowo-koniakowym |
| Roladki z szynki ze szparagami |
| Pasztet z dzika z gruszką i żurawiną |
| Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym |
| Plastry wędzonego łososia z sosem kaparowym |
| Roladka z wędzonego łososia |
| Różyczki z marynowanego łososia z sosem miodowo-musztardowym |
| Różyczki z szynki schwarzwaldzkiej z sosem balsamico |
| Szynka schwarzwaldzka na mozzarelli i pomidorze |
| Płatki szynki schwarzwaldzkiej z melonem |
| Fileciki z kaczki podawane z płatkami gruszki i żurawiną |
| Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami |
| Medaliony z polędwiczki wp. podawane z kremami |
| Roladka z polędwiczki z suszonymi grzybami |
| Medaliony z polędwicy wołowej garnirowane owocami |
| Plastry polędwicy wołowej pieczonej - caripaccio |
| Galantyna z kaczki z żurawiną |
Wybór jaj faszerowanych pastami:
– szynkową
– pieczarkową
– łososiową |