Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze
Medaliony ze schabu z musem śliwkowo-koniakowym
Roladki z szynki ze szparagami
Pasztet z dzika z gruszką i żurawiną
Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym
Plastry wędzonego łososia z sosem kaparowym
Roladka z wędzonego łososia
Różyczki z marynowanego łososia z sosem miodowo-musztardowym
Różyczki z szynki schwarzwaldzkiej z sosem balsamico
Szynka schwarzwaldzka na mozzarelli i pomidorze
Płatki szynki schwarzwaldzkiej z melonem
Fileciki z kaczki podawane z płatkami gruszki i żurawiną
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami
Medaliony z polędwiczki wp. podawane z kremami
Roladka z polędwiczki z suszonymi grzybami
Medaliony z polędwicy wołowej garnirowane owocami
Plastry polędwicy wołowej pieczonej - caripaccio
Galantyna z kaczki z żurawiną
Wybór jaj faszerowanych pastami:
– szynkową
– pieczarkową
– łososiową

 



Zapiekany łosoś z masełkiem cytrynowym podany
na sałatce z kippersa
Mus z wędzonego łososia
Dorsz w sosie greckim
Tradycyjne śledzie w oleju
Tradycyjne śledzie w śmietanie
Tatar z łososia wędzonego
Tatar z łososia świeżego
Rolada z łososia
Rolada rybna z kawałkami łososia
Roladka z soli ze szparagami
Filety z sandacza w galarecie
Galantyna rybna

 



Sałatka z kurczaka i winogron z płatkami migdałowymi
Sałatka z grillowanej polędwiczki z pestkami dyni
Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi
Sałatka winogronowa z gruszką na sałacie lodowej
Sałatka z paluszków krabowych z selerem naciowym
i kukurydzą
Sałatka z kurczakiem, serem roguefort, orzechami włoskimi
i rukolą
Sałatka z szynką parmeńską, suszonymi pomidorami
i parmezanem
Sałatka caprese z mozzarellą, pomidorami i świeżą bazylią
Sałatka z grillowanego indyka z sałatą lodową i sosem czosnkowym
Sałatka restauratorki (bukiet różnych sałat z serami
i grillowanym kurczakiem)
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczano-śledziowa z ogórkami kiszonymi
Sałatka śledziowa
Sałatka z tuńczyka

 



Tartinki:
– z szynką parmeńską i wiórkami parmezanu
– z serem kozim i grillowaną papryką
– z serem rokpol i pistacjami
– z rostbefem i sosem cumberland
– z pstrągiem wędzonym i sosem kaparowym
– z plastrami łososia wędzonego i kremem feta
– z serem ementaler i owocami
Szaszłyki coctailowe:
– z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi i bazylią
– z kabanosami i marynatami
– z grillowanym kurczakiem i ananasem z sosem cumberland
– z grillowaną gruszką i serem pleśniowym
Muszle makaronowe z sałatką krabową
Bruschetta z włoską salami, papryką i pomidorami
Różyczki z wędzonego łososia z serkiem chrzanowym
Polędwiczka w rulonikach grillowanej cukinii
Ruloniki z bakłażana faszerowane serkiem feta i paparyką
Seler naciowy z pastą roguefort i orzechami włoskimi
Faszerowane ogórki kremem z serka śmietankowego
Zamówienia:
tel. restauracja - 91 452 63 74
Jola Zdobylak - 509 316 969
Basia Willim - 510 105 351

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Restauracja Virga, al. Wojska Polskiego 245, 71–346 Szczecin
tel. +4891 452 63 74, e-mail: virga@virga.com.pl
powitanie | organizujemy | menu | galeria | prasa | kontakt
copyright © 2011 Restauracja Virga
Projekt: Agencja Reklamowa MADISON