Faszerowane i zapiekane jajka w skorupkach 1 szt. 5.00
Faszerowane jajka kremami smakowymi 1 szt. 5.00
Jaja w skorupce ziołowej 1 szt. 5.00
Jaja w szynce i w galarecie 1 szt. 5.00

 



Pasztet z dziczyzny zapiekany w płatkach bekonu (keksówka)   ok. 1 kg 85.00
Pasztet z kaczki (keksówka)   ok. 1 kg 85.00
Pasztet mięsny z pieprzem zielonym (keksówka)   ok. 1 kg 65.00
Pasztet tradycyjny (keksówka)   ok. 1 kg 60.00

 



Galaretka drobiowa 70g 10.00
Galantyna drobiowa 70g 8.00
Rolada z kurczaka 70g 8.00
Rolada z indyka faszerowana suszonymi pomidorami 70g 9.00
Rolada z indyka faszerowana mięskiem, zapiekana w płatkach bekonu 70g 9.00
Rolada z kaczki 70g 10.00
Galantyna z kaczki 70g 10.00
Płatki filecików z kaczki zapiekane i podawane w galaretce żurawinowej 70g 10.00
 
PIECZONY DRÓB W CAŁOŚCI (lub do upieczenia w domu)
 
Pieczony i faszerowany indyk w całości   190.00
Faszerowana i pieczona gęś   220.00
Faszerowana i pieczona kaczka   160.00
Filety z kaczki marynowane i pieczone   26.00

 



Galantyna wieprzowa w pieprzu tłuczonym 70g 9.00
Polędwiczka wieprzowa faszerowana mięsem lub grzybami 70g 9.00
Rolada cielęca faszerowana kurkami 70g 9.00
Kieszeń z boczku faszerowana mięskiem i grzybami 70g 8.00
Tradycyjna pieczeń wieprzowa z jajkiem 70g 7.00
 
NASZA REWELACJA
 
Pieczona szynka z kością w chrupiącej skórce
(można podawać na zimno i ciepło z sosami smakowymi)
ok. 6kg 360.00

 



Pasztet rybny (keksówka)   ok. 1kg 65.00
Zapiekane fileciki z łososia podane z sałatką jarzynową
i faszerowanymi jajkami
    70g 12.00
Ryba po grecku     70g 9.00
Łosoś wędzony z jajkiem w koszulkach     70g 10.00
Faszerowany pstrąg z musem jajeczno-pietruszkowym     70g 9.00
Filet z pstrąga na cytrynce w delikatnej galaretce     70g 9.00

 



Sałatka brokułowa z jajkiem i migdałami 100g 9.00
Sałatka drobiowa z winogronami 100g 9.00
Sałatka z sera i szynki 100g 9.00
Sałatka z kurczaka wędzonego 100g 9.00

 



Sernik z serka mascarpone 3kg   150.00
Sernik w polewie czekoladowej z rodzynkami w rumie 1,5kg   120.00
Szarlotka    140.00
Zamówienia:
tel. restauracja - 91 452 63 74
Jola Zdobylak - 509 316 969
Basia Willim - 510 105 351

Restauracja Virga, al. Wojska Polskiego 245, 71–346 Szczecin
tel. +4891 452 63 74, e-mail: virga@virga.com.pl
powitanie | organizujemy | menu | galeria | prasa | kontakt
copyright © 2011 Restauracja Virga
Projekt: Agencja Reklamowa MADISON