|
Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze |
Medaliony ze schabu z musem śliwkowo-koniakowym |
Roladki z szynki ze szparagami |
Pasztet z dzika z gruszką i żurawiną |
Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym |
Plastry wędzonego łososia z sosem kaparowym |
Roladka z wędzonego łososia |
Różyczki z marynowanego łososia z sosem miodowo-musztardowym |
Różyczki z szynki schwarzwaldzkiej z sosem balsamico |
Szynka schwarzwaldzka na mozzarelli i pomidorze |
Płatki szynki schwarzwaldzkiej z melonem |
Fileciki z kaczki podawane z płatkami gruszki i żurawiną |
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami |
Medaliony z polędwiczki wp. podawane z kremami |
Roladka z polędwiczki z suszonymi grzybami |
Medaliony z polędwicy wołowej garnirowane owocami |
Plastry polędwicy wołowej pieczonej - caripaccio |
Galantyna z kaczki z żurawiną |
Wybór jaj faszerowanych pastami:
– szynkową
– pieczarkową
– łososiową |